Vallomás

2023.10.07. 16:30

Megdöbbentő vallomás: Radics Gigi édesapja rossz hírekkel szembesült

Radics Gigi és édesapja, Radics Tamás a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában vendégeskedtek.

Nool.hu

Radics Gigi és édesapja, Radics Tamás

Forrás: Youtube

Radics Tamás a beszélgetés során elmesélte, hogy az éneklés volt a mindene, ám egy orvosi tanács következtében kénytelen volt abbahagyni ezt a szenvedélyét. Az orvos figyelmeztette, hogy ha nem hagyja abba az éneklést, akkor megnémulhat. Ennek hatására megrémült és azonnal felhagyott az énekléssel. Ekkor kezdett el jobban figyelni lánya, Radics Gigi tehetségére – írja az Origo.

Azután vettem észre, hogy én már nem énekeltem. Énekesként dolgoztam, aztán elmentem orvoshoz, mert a hétköznapokban nagyon rekedt voltam, jobban, mint most. Éneklés közben nagyon jó voltam. Azt mondta az orvos, Tomi, ha nem akarsz megnémulni, azonnal hagyd abba az éneklést, stop, nincs tovább. Megijedtem, abbahagytam az egészet. Akkor vettem észre Giginél, pár hónapra rá, hogy milyen tehetséges

 – mesélte Radics Gigi apja.

Radics Tamás felidézte, amikor lánya hatéves volt, észrevette, hogy Gigi rendkívül tehetséges zenei területen. Az apuka otthon zongorázott, Gigi pedig a másik szobában énekelt hozzá. Azonban még egy évig nem mert édesapja előtt énekelni.

Radics Gigi később azt is elárulta, hogy még ma sem mer például családi összejöveteleken énekelni, mert folyamatosan izgul, és még saját falujában, Endrefalván is jobban idegeskedett, mint nagy koncertjein.

Amikor hazamegyünk például a családhoz, és megkérnek, hogy énekeljek, ha van egy szülinap vagy ilyesmi, nem merek énekelni a mai napig sem 

– vallotta be Radics Gigi.

A beszélgetés során Radics Tamás és lánya hangsúlyozta, hogy számukra a zene nem csak munka, hanem hivatás. Nem használják otthon a "munka" szót, mivel mindkettejük számára a zene az életük része. Végül pedig Radics Gigi rámutatott, hogy a zeneipar mögött sok munka és erőfeszítés van, amit a nézők gyakran nem látnak. 

A nézők nagyon sokan nem tudják, mennyi olyan dologgal jár ez, ami hátulütője lehet a karriernek. Rengeteget megyünk, nagyon sokat teszünk azért, hogy ott legyünk egy fellépésen, vagy olyan dalok szülessenek, amik sikeresek lehetnek. Nem feltétlenül látnak bele, csak azt látják, hogy kívülről milyen pompás az egész, de ebben sok-sok munka van 

– magyarázta az énekesnő.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!