Kamu oldal

2023.09.05. 16:58

Csalók élnek vissza Alapi István nevével (videó)

A salgótarjáni származású zenész kommunikációs menedzserének adja ki magát valaki a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Nool.hu

Az Edda gitárosának figyelmét a követői hívták fel arra, hogy furcsa üzeneteket kapnak egy István Alapi-Team elnevezésű Facebook oldalról. Az üzeneteket író ismeretlen István kommunikációs menedzserekén mutatkozik be. A gitáros hétfőn élő videóban jelentkezett be a Facebookon, hogy tisztázza a helyzetet. 

Semmiféle kommunikációs menedzserem nincs, és semmilyen más oldalhoz nincs közöm, ami nem az István Alapi The Guitar Player név alatt fut. 

– mondta a salgótarjáni származású gitáros.

István arra is felhívta a figyelmet, hogy ha a követői bármilyen üzenetet kapnak erről az oldalról, azt hagyják figyelmen kívül, mert mind hazugság.

Elgondolkodtam rajta, hogy kinek állna érdekében ilyet csinálni, vagy mit akar ezzel elérni. Ha esetleg látja ezt a beírást, akkor ezen az úton is szeretném megkérni, hogy fejezze be ezeket a dolgokat, ha nem akar bajt magának.

A szóban forgó oldal egyébként még mindig aktív, ahol az ismeretlen személy jelenleg is Alapi István „kommunikációs vezetőjének” nevezi magát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!