Természetes szépség

2023.08.18. 16:58

Retusálással vádolták meg meg Gáspár Evelint

Bár rengetegen kritizálják fogyása miatt, Evelin mégsem törekszik az állandó tökéletességre. A nógrádmegyeri celeb merész húzásra szánta el magát, nemrégiben egy olyan képet osztott meg közösségi oldalán, amin csak egy szolíd sminkben látható.

Nool.hu

Evelin rendkívül aktív a közösségi médiában, naponta oszt meg fotókat, élete szinte minden pillanatát megosztja követőivel. Bár sokan rajonganak érte, akadnak olyan rosszakaró kommentelők is, akik mindenáron próbálnak a fiatal lány lelkébe tiporni. Evelint ezek a rosszindulatú vélemények nem izgatják, ugyanis olyan lépésre szánta el magát, amire sok celeb nem igazán mer vállalkozni: csak egy leheletnyi sminkben látható  az Instagram oldalán. 

A negatív kommentelők azonnal megjelentek a bejegyzés alatt, és azzal vádolták, hogy megretusálta a frissen közzétett fotót. 

Miért teszel ennyi retust a képre?

– kérdezték a celebet egy hozzászólásban. 

Evelin pedig egy tökéletesen megfogalmazott válaszban helyre tette a kommentelőt:

 Na köszi a bókot! Ez nagyon jó visszaigazolás, hogy már ilyen jól sminkelem magam, hogy filteresen hat! El kell hogy keserítselek nincs rajta retus csak a fényt vettem feljebb és vakuval készült a fotó, ami igen sokat javít a minőségen! Szerintem próbáld ki jó smink+vaku!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!