Vicces videó

2023.07.21. 15:38

A higanymozgású, tarjáni Bruce Lee-n röhög a TikTok

Nem mindennapi videó terjed a TikTok-on: fényes nappal, negyven fokban, a nyílt utcán emberkedett a tarjáni kamu Bruce Lee.

Nool.hu

Vicces a videó, de élőben senki nem kíván ilyen kötekedőt...

Forrás: TikTok/Nool.hu

Néhány napja került fel „csak az ufósbor” kísérőszöveggel és Salgótarján-hashtaggel egy videó a TikTok-ra. A gyenge minőségű felvételen távolról látható, ahogyan – nevezzük így – különleges karatemozdulatokkal igyekszik verekedést provokálni egy fiatal férfi Salgótarjánban, a nyílt utcán. Mindezt fényes nappal, a kommentelők szerint 40 Celsius-fokos kánikulában, némi olcsó (ufós) bor elfogyasztását követően teszi. A férfi ellenfele higgadtan tűri a dülöngélő „karatemester” provokációját, később pedig egy újabb szereplő is felbukkan, aki rendre utasítja és elzavarja a támadót.

A gyorsan terjedő videó megosztja a TikTok-ozókat. Sokan csak egy jót derülnek az eseménysoron, de van, aki úgy kommenteli a látottakat, hogy „Salgótarján, én így szeretlek”, más szerint „csak a sima Tarján” látható a videón, megint más azt írja, hogy „ez jellemzi Tarjánt, ezekkel van tele”. Írd meg Facebook-oldalunkon kommentben, hogy te mit gondolsz a témáról!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!