Farm VIP

2021.12.08. 11:50

Oláh Gergő teljesen megvadult, majd élete egyik legnagyobb félelméről is vallott

Elkapta a gépszíj a Nógrád megyei énekest a Farm VIP-ben, csapattársa, Henry viszont csúnyán eltaktikázta magát, így veszélybe sodorta a sárgákat.

Angyal Eszter

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook Oldala

A TV2 Farm VIP című műsorának játékosai már több mint 14 napja élnek a megszokottól igencsak eltérő életkörülmények között. A sárgák különösen nehéz helyzetben vannak a pajtában lévő teljesen nomád helyzet miatt. Oláh Gergő és csapata kezdenek teljesen kimerülni, fáradtak, emellett a higiénia is rettenetesen hiányzik nekik. Ez a mostani termelési feladat pedig különösen megviselte őket.

A paprika csípi a bőrüket, csavarja az orrukat. Nevetni már csak kínjukban nevetnek a játékosok, valóságos fuldoklórohamok gyötrik őket.
A fiúk mindemellett megtudhatták azt is, hogy mi történik ha mellényúlnak. Kiderült ugyanis, hogy mi történik akkor, ha valaki nem mos kezet mielőtt olyan testrészéhez nyúl a csípőspaprikás kezével, amelyikhez nem kellett volna… Oláh Gergő rettenetesen jól szórakozott pajtabéli barátján, Henryn, aki érzéseit úgy fogalmazta meg: „ez nem csíp, ez már mar”.

A csapatok levelet kaptak Zsolti gazdától, amelynek értelmében a paradicsompürén és a paprikaporon kívül egy harmadik terméket, paprikakrémet is készíteniük kellett. Az ehhez szükséges alapanyagot, azaz a kápia paprikát egy soron kívüli játékban nyerhették el. A feladatra két-két csapattagot választottak ki, a sárgákat Kettner Henry és Papadimitriu Athina képviselte. A feladat keretében a játékosoknak csípőspaprikát kellett enni, és amennyit meg tudtak enni, annyi láda alapanyagot kaptak. Aki viszont feladta, annyival kevesebb ládát nyert, cserébe kapott enni és inni.

Henry úgy gondolta eljött a taktika ideje, így eggyel kevesebb láda alapanyagért cserébe pizzát és sört is nyert csapattársainak. A pajtában hatalmas volt Gergőék öröme, az éhező játékosok már-már önkívületi állapotba kerültek a kalácsok, pizza és sör láttán.

Ám a finom falatok elfogyasztása előtt egy pillanatra megfagyott a levegő a sárgáknál, amikor mindenki számára világossá vált, hogy Henry hogyan szerezte a finomságokat a csapatnak. A csapatkapitány Oláh Gergő máshogy döntött volna, ő a mennyiséget tartotta volna szem előtt, ezzel kapcsolatos véleményét pedig kendőzetlenül vállalta is csapattársa előtt.

A paprikadarálás közben a Karancslapujtőről származó énekes, Oláh Gergő teljesen felpörgött, őrült módjára darálta az alapanyagot és kizárólag a győzelem lebegett a szeme előtt. Gergő olyannyira belelendült, hogy társai szerint „megkettyent”.

A termelési játék utolsó napján a sárgák a paprikaőrleményen dolgoztak. A csapatkapitány nagyon tartott ettől a feladatrésztől, nem tudta elképzelni sem, hogy hogyan fog porrá válni a paprika. Gergő vakvágányon és teljesen elveszettnek érezte magát.

Mindamellett, hogy bántotta, hogy nem ért ehhez a munkafolyamathoz, frusztrálta az is, hogy játékostársán, Athinán észrevette, hogy azt szerette volna, ha minden úgy történne, ahogy ő akarja. Gergőnek már ekkor vegyes érzései voltak, nem volt benne biztos, hogy munkájuk elegendő lesz a sikerhez.

A TV2 Farm VIP műsorának egyik adásból kimaradt videójából kiderült, hogy Novák Zalán a termelési feladat vége felé nagyon kíváncsi volt, hogy hogy állnak a csapatok, ezért váratlanul meglátogatta őket. A sárga oldalon Gergő és Henry fogadták őt, akik elmondták többek között azt is, hogy hova nem érdemes nyúlni paprikás kézzel, valamint Zalán talált náluk egy rejtélyes üveget is…

Véget ért a termelési verseny, Gergőék megtettek mindent, amit tudtak. Paradicsompüréjük állaga, minősége és mennyisége is jobb volt, mint a pirosaké.

A paprikakrém és a paprikapor viszont a pirosak felé döntötte a mérleget, így végül a termelési versenyt a piros csapat nyerte.

A Nógrád megyei származású énekes és társai nagyon szomorúak, mert farmgyűlés vár rájuk, rossz érzés volt nekik kikapni. A farmgyűlést azonban védettségi játék előzte meg, amely a „zavaros vízben halászik” fantázianevet viselte.

Ekkor egy olyan nem várt fordulat állt elő, amire senki nem számított. Gergő ugyanis nem mert bemenni a vízbe. Mint mondta, szerette volna legyőzni ez a félelmét, de sajnos nem sikerült. Amíg társai a védettségért küzdöttek, a műsorvezetők kifaggatták Gergőt legnagyobb félelméről.

A védettségért vívott játékot végülis Henry nyerte.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa úgy fogalmazott, jó érzés lehet a sárga csapat tagjának lenni. Szerinte mostanra igazi csapattá álltak össze, tökéletesen összeforrtak, így tehát még drámaibb pillanatok várnak Gergőékre a farmgyűlésen.

A farmgyűlés szívfájdító pillanatokat tartogat a sárgáknak.

A Farm VIP kedd esti kísérőműsorában, a Farm, ahol éltünkben Oláh Gergő is vendég volt, ahol beszélgettek a termelési feladat során felmerült nézeteltérésekről, taktikáról, magáról az elkészítési folyamatokról, emellett volt pár rettenetesen vicces pillanat is. Az alábbi videóban a teljes beszélgetés visszanézhető.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!