botrány

2021.11.03. 14:04

Oláh Gergő kiakadt: ezért küldte el a halloweenkor házaló gyerekeket

Oláh Gergő a hétvégén fakadt ki a halloweenkor házaló gyerekekre.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Az énekes Facebook oldalán számolt be arról, hogy halloweenkor elküldte a cukorkáért házaló gyerekeket, mert szerinte pofátlanul kopogtattak be hozzájuk. Ezt a bejegyzést az énekes azóta már törölte és egy újabbal jelentkezett, ahol higgadtan teszi tisztába a dolgokat.

Mint írja, sohasem szerette az ijesztő dolgokat, ugyanis a félelem egy rossz érzés.

„Nem nézünk horror filmet sem...Amennyire lehet, távol tartjuk magunkat az ilyen látványoktól, atmoszférától... mert igen is hatással van ránk... gondolj csak arra, amikor rémtörténeteket mesél neked éjszaka valaki, vagy megnézel egy horror filmet...A hatására elkezdesz félni... félve mész ki a wc-re, vagy a mélygarázsba a hátad mögé nézel folyamatosan és inkább elkezdesz rohanni...vagy ami pár éve történt, hogy egy plázában Niki elment a kislányunkkal a mosdóba és Karla sírva jött ki, mert ott volt egy véresre festett Nő akinek kés állt ki a fejéből...és aznap este ezzel álmodott...Teljesen mindegy, hogy Kelta, vagy Amerikai, vagy bármi...

Igen! Mi nem tartjuk ezt jópofának... és nem tartjuk ünnepnek és bulinak sem az október 31-et...“ – írja Facebook oldalán az énekes.

Oláh Gergő azt is hozzátette, hogy nem tudja megérteni azokat a szülőket, akiknek ez jó buli.

Mint írja, a csoki kéregetéssel még nem lett volna baja, ha nem halottnak öltözött tizenéves gyerekek jöttek volna este 9 és 10 óra között, amikor a 2 hónapos babája elaludt, holott még a csengőt is kiiktatták, ennek ellenére mégis kopogtak.

„Lehet engem ez miatt utálni, lehet bennem csalódni, lehet szürkének, savanyúnak, ünneprontónak tartani, ki is lehet követni“ – zárta sorait az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!