kolbász biznisz

2021.10.06. 16:54

Gáspár Győző megszorult anyagilag, hitelt kell felfennie legújabb vállalkozásához

A nógrádmegyeri showman új vállalkozásba kezdene feleségével, Beával. A hentes végzettségű Győző kolbász bizniszben töri a fejét, azonban kis híján elájult, amikor közölték vele, mennyi pénzre lenne ehhez szüksége.

Nool

A Life Tv műsorán futó „Van életünk” című műsorban, napi szinten mutatják be a Gáspár házaspár mindennapikalandjait. Bea és Győző a minap egy húsfeldolgozó üzembe látogattak el, ahová a kamerák is követték őket. Győző legújabb álma, hogy ízletes kolbászokkal kereskedjen, viszont az üzemben dolgozó szakember kijelentése hidegzuhanyként érte. Egy kamionnyi kolbász körülbelül 50 millió forintot kóstálna, a hír miatt pedig teljesen elképedt az amúgy látványosan jó módban élő showman.

Győző szerint ehhez az álomhoz mégis hitelfelvételére lenne szükségük.

– Ehhez a mi pénzünk kevés. Így is fizetem a villanyt, a fűtést, és Bea hobbiját, a lányoknak a tankolást. Majdnem minden hónapban mínuszban vagyok. Hitelt kell felvennünk, nem nagy dolog. Majd törlesszük, ha meg nem, majd elveszi a bank – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">jelentette ki Győző a műsorban.

Ezek is érdekelhetik