igazi előadó

2021.09.13. 20:00

Röhögött az egész stúdió: mindenki imádta a ságújfalui Győzike-imitátort

Nem mindennapi előadással készült a ságújfalu Adorján Sándor. A Győzike-imitátor azonnal belopta magát mindenki szívébe.

Nool

Forrás: TV2

Mint az köztudott, szeptember 4-től újraindult Magyarország egyik kedvenc showműsora, a Sztárban sztár leszek! A TV2 nagyszabású show-ja már az első epizódokban is tartogatott meglepetéseket, de az egyik legnagyobb kétség kívül, a vasárnapi adásban debütáló Adorján Sándor volt.

A ságújfalui srác a Polgármester Úr című ikonikus slágerrel készült a megmérettetésre. A választásával pedig valóban sikerült Gáspár Győzőt megidézni a színpadon. A Nógrád megyei fiatal beszédstílusával és produkciójával óriási hangulatot teremtett a stúdióban. Előadásával rögtön jókedvre derítette nem csak Pápai Jocit és Majkát, de az egész közönséget.

- Annyira cuki voltál! Úgy beszéltél egy az egyben, mint a Győző – méltatta Köllő Babett a fiatalt, mire ő, Gáspár Győzőre jól jellemző beszédstílussal rávágta: Hát én alapból így beszélek!

Attól függetlenül, hogy Sándor óriási bulit csapott és bohókás személyiségével levette a Mestereket a lábáról, kérdéses volt, hogy továbbjuthat-e a műsorban.

Babett és Tóth Gabi nem vállalta a nógrádi imitátort, bár utóbbi ígért neki pár kontaktot a „buliztatáshoz”. Végül Pápai Joci üdvözölte a csapatában a legújabb showmant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!