kritika

2021.08.21. 17:41

Ízekre szedték a kommentelők Gáspár Evelint – így reagált rajongóinak

Fogyása miatt egyre többen kritizálják az interneten Gáspár Evelint, aki képes mindezt figyelmen kívül hagyni és jól érzi magát a bőrében.

Nool

Forrás: Gáspár Evelin / Instagram

Az elmúlt évek alatt látványos változáson ment keresztül Gáspár Evelin. Tiniként még komoly túlsúllyal küzdött, azonban mivel rosszul érezte magát a bőrében, úgy döntött, életmódváltásba kezd. Az edzéseket napi szinten beiktatta az életébe, ennek és a kitartásának köszönhetően elérte az álomalakját – írja a Bors.

A lány bátran mutatja meg alakját testhez simuló darabokban, sőt akár tangás fürdőruhában is, így a fotókon nem bíz túl sokat a fantáziára. Evelin rajongói érthető módon nagyon büszkék kedvencükre, azonban egyre nő azoknak a követőknek a száma, akik úgy vélik: átlépett egy határt.

Néhány ember szerint a látvány már nem szexi, hanem egyenesen visszataszító.

„Azért valami húst vegyél magadra, mert ez már kezd nem vonzó lenni.” „Már csak cici kell!” „Ez már anorexia.” „Na ez már nem szép. Már annyira sovány, hogy a combja olyan vékony mint a lábszára.” Evelin röviden és tömören mondta el a véleményét a Borsnak a rosszmájú hozzászólásokat illetően.

– Nem az számít, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja – jelentette ki a lány, aki ezzel rövidre zárta a beszélgetést, ám előtte kifejtette, nem igazán érti, hogy az emberek miért foglalkoznak még ennyi idő után is a fogyásával.

– Már hosszú ideje tartom a súlyomat. Jól érzem magam a bőrömben. Az emberek nem unják még ezt a témát? – tette fel a kérdést Evelin, aki teljes mértékben képes figyelmen kívül hagyni az efféle megjegyzéseket, hiszen az évek során megtanulta, hogyan zárja ki a gonosz emberek véleményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!