úton

2021.08.11. 13:48

Amerikai egyetemen kutat a salgótarjáni riporternő

Al Ghaoui Hesna salgótarjáni származású riporter, külpolitikai újságíró vasárnap közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy családjával a héten Amerika felé veszi az irányt.

P. K.

Forrás: Facebook

Fotó: Picasa

– Egy évet fogok kutatni a Berkeley egyetemen, egy Fulbright ösztöndíjnak köszönhetően, a lelki ellenálló-képességről és a traumából való növekedés lehetőségéről. A célom, a vágyam, hogy a Félj bátran után ismét könyvet írjak, sőt egy dokumentumfilmbe is belekezdjek ebben a témában. Izgalmas kihívás, de nem állítom, hogy nincs bennem félelem: hiszen most nem egyedül, hanem családostul, férjjel és két kisgyerekkel vágok neki a nagyvilágnak – írta posztjában Al Ghaoui Hesna.

Hozzátette: tudja, hogyha már ott lesznek és beilleszkednek, „minden szuper lesz”. Rajongóinak azt is megígérte, hogy az új feladat, s a váltás miatt nem fog teljesen eltűnni, hiszen online továbbra is tart majd előadásokat, s mindenképpen tájékoztatást ad a Facebookon és az Instagramon is az előbbiekben említett kutatásról, az izgalmasabb interjúkról és az élményeikről. Emellett az újságírónő férje is tervez egyfajta szubjektív naplót írni, amit az Egyesült Álmok nevű Instagram oldalon fog vezetni. Al Ghaoui Hesna kiemelte, hogy a különböző híresztelésekkel ellentétben nem költözik el Magyarországról, csupán él az egy évre szóló ösztöndíj-lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!