komoly tervek

2021.01.04. 11:46

Gáspár Zsolti is megküzdene Nógrádmegyer polgármesteri székéért

Az egész életét Nógrádmegyerben töltötte Gáspár Zsolti, aki úgy érzi eljött az ideje annak, hogy tegyen szeretett falujáért és testvére után ő is megküzdjön a polgármesteri székért.

Nool

Forrás: TV2

Győzike után most öccse is úgy döntött, hogy a következő polgármester-választáson elindul a falu vezető posztjáért, szerinte ugyanis a jelenlegi polgármester már elfáradt – írja a Bors.

– A polgármesterünk harminc éve vezeti a falut és nincs is vele különösebb baj, de szerintem elfáradt, miközben bennem buzog a tettvágy és persze rengeteg ötletem is van arra, hogyan tehetném élhetőbbé Nógrádmegyert – mondta Gáspár Zsolti, aki a birkákban látja annak lehetőségét, hogy ne a családjukról legyen híres a község.

A showman szerint, helyi látványosságként Nógrádmegyerben is szabadon járkálhatnának a birkák, hasonlóan Indiához, ahol szentként tisztelik a teheneket és mindenfelé szabadon mehetnek.

– A birkák nappal járkálhatnának faluszerte, így aki csak erre jár, beléjük botolhatna – mondta Zsolti.

Gáspár Zsolti polgármesteri programjában többek között szerepel, hogy minden család számára biztosítaná az internetet a faluban, valamint a helyi gyógyszertárat újranyitná és az utakat is megcsináltatná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!