Bulvár-celeb

2024.02.22. 09:54

Megasztár 2024: visszatér a legendás műsor

Szenzációs bejelentést tett szerdán Till Attila és a TV2 Csoport vezérigazgatója, Pavel Stantchev: visszatér a képernyőre az egyik legnépszerűbb énekes tehetségkutató, a Megasztár! A győztesre a magyar tehetségkutatók legnagyobb pénznyereménye vár: 40 millió forint, Los Angeles-i dalfelvétel és egy videoklip! A megújuló műsorba már lehet jelentkezni.

MW

Fotó: TV2

Folytatódik a váratlan bejelentések hete a TV2-n! Szerdán rendhagyó formában, egy online videóban jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila, hogy több, mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a legendás Megasztár!

Nem túlzás azt állítani, hogy a Megasztár megváltoztatta a magyar zenei piacot. 2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog! Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brand-je.

- Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom! – mondta Pavel Stantchev, a TV2 vezérigazgatója.

A Megasztár 2024-ben megújulva tér vissza

A műsort természetesen a mai kor igényeire szabják és megújítják, sőt a nyereménnyel is szintet lép a csatorna. A Megasztár történetének eddigi legnagyobb nyereményét kapja a győztes: 40 millió forintot, dalfelvételt egy világhírű Los Angeles-i stúdióban, és egy videoklipet!

Az énekes tehetségkutató első győztese Tóth Vera volt, a nézettségi sikereken felbuzdulva pedig jöttek egymás után az évadok és a műsorban feltűnt tehetségek mára a magyar zenei élet megkerülhetetlen szereplői lettek! Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Tolvai Reni és Radics Gigi győztesként kerültek ki a műsorból és azóta teltházas koncertek, díjnyertes albumok, videoklipek, nemzetközi fellépések vannak mögöttük! És nem csak a győztesek karrierje ívelt felfelé, hiszen – a teljesség igénye nélkül - Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Dér Heni, Kökény Attila, Puskás Peti és Gáspár Laci mindannyian a Megasztárban lettek országosan ismertek és építettek karriert a műsor után.

A Megasztár megváltoztatta Molnár Ferenc Caramel életét 

- Számomra sorsfordító élmény volt a Megasztár! Olyan lehetőséget kaptam ettől a műsortól 20 évvel ezelőtt, ami tényleg megváltoztatta az életem – mondta Molnár Ferenc Caramel. Hozzátette: hisz benne, hogy ez a sikeres formátum 2024-ben is óriási lehetőséget jelenthet a tehetséges fiataloknak.

A Megasztár 2024-re ezen a linken lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában