Bulvár-celeb

2024.02.05. 05:50

Korda György elárulta, milyen különleges programra készülnek

Korda György és Balázs Klári újra énektanárhoz járnak.

Forrás: Bors

Korda György 85 éves lett idén, amit Balázs Klárival közösen óriási koncerttel ünnepelnek májusban a Papp László Budapest Sportarénában. A zenei programot folyamatosan állítja össze egy komplett kreatív csapat, de az énekeseknek is van még dolguk: újra énektanárhoz járnak, Korda pedig fogyni is szeretne a nagy alkalomra.

„A hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal. Ennek az oka pedig nagyon prózai: 2024-ben lényegesen kevesebb koncertet vállaltunk májusig, mint az elmúlt években, mert pihentek szeretnénk lenni a nagy bulin. Így viszont kevesebb terhelést kapnak a hangszálaink, amiket ugyanúgy edzésben kell tartani, mint bármelyik izomcsoportot. 

Szóval a hangunkra edzünk, de nem csak ez a különleges a hétköznapjainkban. Én például diétába kezdtem, a májusi koncertre szeretnék öt kilótól megszabadulni. Klárikának erre nincs szüksége, ő ugyanolyan gyönyörű most is, mint amikor megismertem” – mondta Korda György a Borsnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában