Család

2024.02.10. 16:26

Anyósával és apósával bulizott Tóth Gabi

Az énekesnő nagyon jóban van új párja szüleivel.

Fotó: TV2

Tóth Gabi alig néhány hónapja van együtt új szerelmével, Papp Máté Bencével, a Fricska egyik táncosával. 

Az énekesnő és Krausz Gábor házassága nyáron ért véget, nemrégiben pedig hivatalosan is elváltak. Azóta ráadásul Krausz Gáborra is rátalált a szerelem: a sors különös fintoraként ő is egy táncos mellett találta meg újra a boldogságot.

Mikes Annával alkot ugyanis egy párt, aki a Dancing with the Stars legutóbbi évadában volt a partnere, sőt, együtt meg is nyerték a műsort és azóta is csak úsznak a boldogságban.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence sem titkolják, hogy remekül működik a kapcsolatuk. Néhány napja a Fonó Budai Zeneházban jártak, ahova a táncos szülei is elkísérték őket az Erdőfű koncertre.

Gabi Instagramon egy olyan képet is megosztott, amelyen egy férfi és egy nő táncol - mint kiderült, ők Papp Máté Bence szülei. 

Gabi Bence családjával is jóban lehet, ugyanis ennyit írt a kép mellé: Imádom őket! A hashtagek között pedig ez szerepelt: #anyósapós - szúrta ki a Bors.

Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában