Bulvár-celeb

2024.02.16. 22:01

A TV2 Comedyvel bővült a TV2 Play Prémium kínálata

A Csengetett Mylord?, a Superstore – Az agyament műszak, a Tanárok, a Peep Show és a Zsenik közt várja a nézőket az online kínálatban.

MW

Fotó: TV2

2024. januártól már a TV2 Comedy online visszanézhető tartalmai is elérhetők a TV2 Play Prémium platformon (https://tv2play.hu/premium). 

Ezzel újabb kábelcsatorna vált elérhetővé a TV2 Média Csoport portfóliójából a digitális szolgáltatásban a Mozi+, a Moziverzum, a TV2 Kids, valamint a Spíler 1 és Spíler 2 (Spíler Extra) csatornák tartalmai mellett. 

A felületre regisztráltak (kizárólag műsorterjesztőkön keresztül lehetséges) az említett hat csatorna televíziós tartalmait nézhetik vissza a lineáris vetítést követően. Érdemes csatlakozni, hiszen a legjobb futballbajnokságok, népszerű hollywoodi filmek és közkedvelt gyerekműsorok mellett ezentúl már közkedvelt vígjátékok, humoros sorozatok, szituációs komédiák is láthatók a TV2 Play Prémiumon.

Februárban a sorozatok közül a magyar rajongók körében töretlen népszerűségnek örvendő Csengetett Mylord?, a Superstore – Az agyament műszak, a Tanárok, a Peep Show és a Zsenik közt várja a nézőket az online kínálatban. A filmek közül pedig A nagy visszatérők című amerikai akciófilm, Robert De Niro, Tommy Lee Jones és Morgan Freeman főszereplésével is megtekinthető lesz február utolsó hetében.

A TV2 Play Prémium szolgáltatás az alábbi szolgáltatók bizonyos ügyfelei számára érhető el: mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), Yettel, Magyar Telekom, DIGI, Vodafone és Direct One. A felsoroltak közül a Magyar Telekom és a Vodafone előfizetői TV-applikáció formájában is élvezhetik a szolgáltatás által nyújtott előnyöket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!