Bulvár-celeb

2023.08.17. 12:01

Így próbálja feldolgozni a válást Tóth Gabi

Nemrégiben megdöbbentő hír került napvilágra: hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. Azonnal megindultak a pletykák, hogy mi is történhetett, de az igazságot csak az érintett két fél tudhatja.

MW

Fotó: Zsedrovits Enikő

 

Annyi biztos, hogy Tóth Gabi jelenleg a munkába temetkezik, hogy csillapítsa fájdalmát. 

Augusztus 19-és és 20-án is fellépése lesz. A nemzeti ünnep előtt Hevesen lép fel a Fricska táncegyüttessel, 20-án pedig a Várkert Bazárban,  ahol népdalokat és feldolgozásokat is előad majd, sőt a Szent István-napi kenyereket is ő szegi majd meg a Magyar Ízek Utcájában.

Előbbi fellépése azért is különleges, mert saját dalai mellett népdalokat és feldolgozásokat is előad majd, míg a táncosok lenyűgöző koreográfiákkal kápráztatják el a közönséget. Az augusztus 20-án megrendezésre kerülő fellépésen viszont nemcsak énekelni fog, de ő fogja megszegni a Szent István-napi kenyereket a Magyar Ízek Utcájában. Nemsokára pedig indul a Sztárban sztár leszek!, amelybe ismét zsűritagként tér vissza – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában