Nem beszéltek

2022.08.28. 04:50

Ezért nem állt szóba évekig Pásztor Erzsivel a lánya

Pásztor Erzsi és lánya sokáig nem beszéltek egymással, lánya évtizedeket töltött külföldön. A színésznő most őszintén beszélt arról, hogyan változott meg köztük a kapcsolat az utóbbi időben.

Pásztor Erzsi, Kossuth-díjas színésznő

Forrás: TV2 / Mokka

A színésznő lánya 34 évvel ezelőtt költözött ki Olaszországba, de nemrég hazatért, és itthon vett egy vidéki házat, ahol édesanyja sűrűn meglátogatja. Pásztor Erzsi szerint sokat változott a köztük lévő kapcsolat. Míg régen sokat vitáztak, mára összecsiszolódtak, és könnyebben megértik egymást.

A Szomszédok színésznője elmondta, hogy az évek alatt lánya sokkal elfogadóbb lett, és egyre több mindent fedez fel benne magából, olyan dolgokat, amiknek korábban a nyomát se látta.

 Kapcsolatuk akkor romlott meg igazán, amikor a színésznő elvált, de a külön töltött évtizedek alatt lánya is átesett egy váláson, ezért ma már sokkal nagyobb megértéssel fordulnak egymás felé.

A színésznő sokszor meglátogatja lányát, de minden alkalommal maximum egy hetet töltenek együtt egyszerre, nehogy újra veszekedni kezdjenek.

"Amikor már összefordulnánk, én addigra itthon vagyok, és akkor várom, mikor mondja azt, hogy 'mami, mikor jössz, olyan jó lenne, ha jönnél', és akkor megyek" – mesélte a Storynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában