Bulvár-celeb

2021.07.29. 17:30

Szellemgyógyászhoz jár Molnár Anikó: elárulta, miért kért segítséget

Betegségek és szerelmi csalódások nehezítik az életét.

Forrás: Molnár Anikó / Facebook

Az élete tele volt hullámvölgyekkel, betegségek és szerelmi csalódások jellemezték az elmúlt időszakát.

„Rendszeresen járok kineziológushoz és szellemgyógyászhoz. Utóbbi leszedte rólam a rossz entitásokat, megtisztított, és feloldott a tudatalattimból régi rossz beidegződéseket.

Kiderült, hogy azért nem volt eddig sikeres párkapcsolatom, mert előző életemben abortált magzat voltam, és emiatt sokáig azt éreztem, hogy nem vagyok szerethető, és nem kellek senkinek.

Gyötört a féltékenység, és önbizalomhiányos voltam. Már tudom kezelni ezeket az érzéseket, és építem magam. Vágyom egy megértő társra, akivel megosztom az életemet” – árulta el.

Az egykori Nagy Ő gyereket is szeretne, vágyik családra. „Bár tudom, hogy negyvenöt évesen már kezdek kifutni a gyerekvállalásból, de a kineziológusom is azt mondja: ezt az égiek döntsék el, ne az orvosok. Eddig mereven elzárkóztam a gyerekvállalástól, de már a sorsra bízom magam!” – mesélte Hot!-nak az Origo szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában