leváltja-e a dízelt

2018.01.26. 16:57

Február közepén érkezik a frissített Honda HR-V

Japánban február 15-én kezdik árulni a megújult megjelenésű és technikájú Honda Vezel-t, amit mifelénk HR-V néven forgalmaznak.

Forrás: automotor

Kismértékű frissítést hajt végre a Honda népszerű kompakt szabadidő-autóján, a legszembeötlőbb változást az jelenti, hogy akár teljesen LED-es fényszóróval is rendelhető már a típus. Ezen kívül átrajzolták az első lökhárító vonalait, nagyobb lett a ködlámpa fészke, és a fényszórók közötti részt a márka többi autójához hasonlóan teljesen befalazták – olvasható az automotor.hu oldalon.

Műszakilag a japán belpiacos változattal kapcsolatban annyit említenek, hogy finomítottak a hibrid változat működésén, és alapfelszerelésként kínálják a 8 vezetéstámogató segédet tartalmazó Honda Sensing csomagot. A pletykák szerint a frissítéssel párhuzamosan a hibrid változatot is bevezetik majd egyes exportpiacokon, könnyen lehet, hogy Európában is leváltják vele a dízelt. Bővebbet várhatóan a Genfi Autószalonon tudunk majd a felfrissített Honda HR-V-ről – írta meg a lap.

 

 

Címkék#Autó Motor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!