bűncselekmény

2015.03.30. 06:26

Nem volt igaz a hír

fenyvesi

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya személyi szabadság megsértése bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. március 19-én, az esti órákban Szalmatercs község belterületén várakozó, sötét színű Volkswagen Golf típusú személygépkocsiból két férfi leszólította, majd a karját megragadta egy 17 éves karancsaljai fiúnak. A sértett kiszabadult a szorításból és elfutott, míg a két ismeretlen a gépkocsival elhagyta a helyszínt.

Az egyik internetes közösségi oldalon különböző híresztelések terjedtek el.  Az ebben megfogalmazott bűncselekmények - emberölés, szervkereskedelem, emberkereskedelem - elkövetésének alapos gyanújára adat, információ nem merült fel.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Szécsényi Rendőrkapitányságon (Szécsény, Rákóczi út 66. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 0632/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.:8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

forrás:NMRFK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!