Labdarúgás

2024.05.01. 11:30

Ma délután rendezik meg a Nógrád Vármegyei Kupa elődöntőit

A Vármegyei Kupa elődöntőibe került csapatok már kvalifikálták magukat a Magyar Kupa főtáblájára, így a továbbiakban megküzdhetnek a megyei trófeáért.

Langa Attila

A Vármegyei Kupa elődöntőit rendezik ma délután meg Vizsláson és Héhalomban. A másodosztályú Vizslás együttese magabiztosan vezeti a bajnokságot, és már két (Érsekvadkert és Építők KC) első vonalban szereplő csapatot is búcsúztatott a megyei kupasorozatban. Ezek fényében a Diósjenőnek sem lesz könnyű dolga a vizslási „oroszlánbarlangban” a ma délután 17 órakor kezdődő összecsapáson, hiszen a sporttörténelmi főtábla kiharcolását követően, biztosan szeretne tovább zakatolni a hazai együttes.
A Héhalom csapata jól erősített a télen, így több helyezéssel is előrébb jutott a vármegyei I. osztály alapszakaszának végére. A Magyar Kupa főtáblára kerülés hatalmas siker az egyesületnek, amelyre joggal lehetnek büszkék, de minden bizonnyal a Vármegyei Kupa elhódítása is ott lebeg a szemük előtt, amelyhez a megyei első vonal legfőbb bajnokesélyesén keresztül vezethet tovább az út.
Nógrád Vármegyei Kupa, 5. forduló, elődöntők:
Vizslási SE – Diósjenői SE 
Vizslás, ma, 17 óra.
Vezeti: Gecse Z. (Kis Zs., Kis G.)

Héhalom SE – Silver Tüzép Karancslapujtő
Héhalom, ma, 17 óra.
Vezeti: Varga F. (Molnár L., Hegedűs M.)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában