Választás 2024

2024.05.22. 12:50

Tuzson Bence a választás tétjéről beszélt Salgótarjánban

Tuzson Bence igazságügyi miniszter és Győri Enikő európai parlamenti képviselő Salgótarjánban járt a napokban. Utcafórumon beszéltek a júniusi választás tétjéről.

Nool.hu

Tuzson Bence igazságügyi miniszter Facebook-oldalán számolt be róla, hogy az országjárás minapi állomása Salgótarján volt. 

Tuzson Bence, országjárás, választás
Tuzson Bence és Kreicsi Bálint találkozott a salgótarjániakkal
Forrás: Facebook/Tuzson Bence

Tuzson Bence: Salgótarjánban is változásra van szükség

„Június 9-én a tét óriási, hiszen egyszerre dönthetünk kül-és belpolitikai kérdésekben egyaránt. Mint ahogyan Brüsszelben, Salgótarjánban is változásra van szükség! Kreicsi Bálint a garancia arra, hogy a következő években, Salgótarjánra mindenki büszke legyen” – emelte ki a miniszter posztjában, aki Becsó Zsolt országgyűlési képviselővel, Győri Enikő európai parlamenti képviselővel és Kreicsi Bálint polgármesterjelölttel tartott utcafórumot a lakosságnak. 

Kreicsi Bálint is beszámolt a találkozásról, aki azt is kifejtette, hogy a Polgári Szalonban a vendégek szintén szót ejtettek a június 9-i választás tétjéről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában