Tündérszépek

2024.05.01. 07:54

Szavazzon a szépségekre, és legyen Öné a wellnesshétvége!

A koronát bizony nem adják ingyen. Az Ön szavazata is kell hozzá, ráadásul ezzel most Ön is nyerhet.

Nool.hu

Az idei Tündérszépek verseny újabb állomásához érkezik, hamarosan lezárul a május 12-ig tartó nevezési szakasz. A lányok és mentoraik is készülnek, és várják a közönség szavazatait, hiszen ez a szépségük egyik legfontosabb mércéje.

Most ráadásul a szavazók is versenybe szállnak. Május 30-ig tartó nyereményjáték indult a napokban a Tündérszépek regionális elődöntőjének szavazói számára, akiknek minden vármegyében esélyük lesz arra, hogy egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerjenek.

Vajon ki jut tovább a regionális elődöntőből a következő körbe? A legmagasabb értékelést elérő lány a központi közönségszavazás során esélyt kaphat, hogy bekerüljön a döntős hölgyek közé, hogy megmérkőzzön „A 2024-es év Tündérszépe” címéért. Ez még ugyan a jövő titka, ahogy az is, ki lesz a legeslegboldogabb hölgy, vagyis a szépségkirálynő.

Mindenesetre az idő múlásával az izgalmak is fokozódnak, a szépség élményét a szavazási időszakban Ön is napról napra átélheti. Látogasson el a Nool.hu címoldalára, csodálja meg a lányokat nap, mint nap, és tegye le voksát, akár több hölgyre is! Itt szavazhat! 

Drukkoljon szavazataival az Ön által szépnek ítélt versenyzőkre, mi pedig drukkolunk azért, hogy wellnesshétvégét nyerjen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában