Nool.hu podcast

2024.05.17. 11:25

Böjtölés, diéta vagy fogyókúra? – a nógrádi szakértő elárulta a tartós fogyás titkát (podcast)

Közeleg a nyár, ilyenkor nagyon sokan szeretnének még az utolsó fölösleges kilóktól is megszabadulni. De hogy hogyan tehetjük ezt a szervezetünk számára is egészségesen, arról most Tóth Boglárkát kérdezzük.

Angyal Eszter

Tóth Boglárka ezúttal a böjtölésről, diétáról és a fogyókúráról beszélt

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

A Nógrád vármegyei származású biológus és táplálkozási tanácsadó, Tóth Boglárka már számos alkalommal adott tanácsokat hírportálunk követőinek a táplálkozással kapcsolatban. Ezúttal sem lesz ez máshogy, annyi különbséggel, hogy most arra kértük őt, hogy segítsen nekünk javaslataival abban, hogy hogyan hozhatjuk magunkat a strandszezonra – vagy akár egy életre – formába. Szóba került, hogy mit is jelent pontosan a böjtölés, annak melyik formáját ajánlja ő a leginkább, de kiderült a diéta és a fogyókúra közötti különbség is.

Bogi tanácsait követve férfiak és nők, fiatalok és idősek is megtudhatják, hogy hogyan lehet (és hogyan érdemes) a leghatásosabban a tartós fogyás mezsgyéjére lépni, s hogyan tehetik mindezt úgy, hogy az közben egészséges is legyen. Tartsanak velünk és hallgassák meg legfrissebb podcastünket:

Tóth Boglárkával készült korábbi beszélgetéseinket az alábbiakban találják:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában