Szépségverseny

2024.04.17. 19:05

Tündérszépek: bemutatkozik Panna (fotók)

Leskó Panna országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Nool.hu

Már javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Nógrád vármegye szépei Heves és Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve!

Leskó Panna országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra és nézd meg a Tündérszépeken induló Leskó Panna képeit!
Forrás: Heol.hu

A gyöngyösi Berze Nagy János Gimnáziumban járta ki a középiskolás éveit. Alkalmanként sminkmodellt állt, a Tündérszépek szépségversenyre pedig édesapja biztatásra jelentkezett. Panna nagycsaládban nőtt fel, négy testvére is van. A 19 éves lány kedvenc étele a rántott hús, kedvenc itala pedg a gyömbér. Kedveli a popzenéket, a parfümök közül pedig a Women' Secretre esküszik. Magassága 170 centiméter és a bika csillagjegyében született. 

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Nógrád vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél!
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában