Áramszünet

2024.04.30. 15:46

Áramkimaradás volt Balassagyarmaton – íme az oka!

Hétfőn este egy váratlan áramkimaradás lepte meg a balassagyarmatiakat. Olvasóink jelezték, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztalnak teljes áramszünetet vagy ingadozást. Az MVM reagált az esetre.

Lukács Zsófia

A város több pontján tapasztaltak áramkimaradást

Forrás: Illusztráció/Pexels

Hétfőn 23 óra körül Balassagyarmat több részén leállt az áramellátás, a város főtere is elsötétedett. Olvasóink jelezték, hogy a közvilágítás sem működött és a háztartásokban sem volt áram. Az esettel kapcsolatban megkerestük az Émászt. Arról adtak tájékoztatást, hogy egy meghibásodott földkábel okozta a kimaradást, amelyet szakaszosan sikerült javítaniuk.

"Az MVM Émász Áramhálózati Kft. szakemberei hétfő éjjel 23:19-kor Balassagyarmaton egy meghibásodott földkábel miatt végeztek javítást, aminek során ügyfeleink rövid időre szolgáltatáskiesést tapasztalhattak a villamos energia ellátásban. A hibás szakaszok kiszakaszolását követően az áramszolgáltatás helyreállt – tudatta az MVM Émász Áramhálózati Kft." 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában