Bűncselekmény

2024.04.25. 18:29

Kirabolták az erdőkürti kocsmát

Betöréses lopás történt a napokban a helyi kocsmában – közölte az önkormányzat Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Mint fogalmaztak, a rendőrséggel közösen folyik a nyomozás az elkövető, vagy elkövetők személyének kiderítésében. Az ügyben hasznosnak bizonyult egy lakossági bejelentés is. Éppen ezért arra kérnek mindenkit, ha van az eseménnyel kapcsolatosan bármilyen információja, akkor tegye meg a bejelentést a rendőrség felé. Hozzátették: a térfigyelő kamerarendszer felvételeinek áttekintése a rendőrség részéről megtörtént. Az önkormányzat az újabb betörés kapcsán fokozott figyelemre int mindenkit.

Arra kérik továbbá a lakosokat, zárják be ingatlanjaik kapuit, ablakait és az ajtókat is. Emellett ne hagyjanak kint értékeket éjszaka az udvaron és az autókkal álljanak be az udvarba, vagy a garázsba. A település vezetősége bízik benne, hogy a rendőrséggel együttműködve, hamarosan sikerül elfogni a tettest.

Portálunk az üggyel kapcsolatban felkereste a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában