Tündérszépek 2024

2024.04.19. 06:50

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről!

A szépségversenyünk már javában zajlik, itt a lehetőség, hogy harcba szállj a mesés nyereményekért.

Gerhát Karina

A múlt héten elkezdtük bemutatni a hölgyeket a Tündérszépek országos szépségversenyen, amelynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Nógrádban, Hevesben és Jász-Nagykun-Szolnokban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be portálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én, vasárnap 23 óra 59 percig. Nógrádból az elmúlt másfél hét során már két lányt bemutattunk, de május végéig még több szépséget is szeretnénk majd olvasóink figyelmébe ajánlani, miközben Hevesből és Jász-Nagykun-Szolnokból is szemügyre vehetők és természetesen szívekkel értékelhetőek a jelentkezők portálunkon.

Deák Milla Manna fantasztikusan érezte magát a fotózáson
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

A regionális verseny végén majd hárman – minden vármegyéből egy-egy lány –  a zsűri szavazatai alapján jutnak tovább az országos döntőbe. Egy hölgy pedig a kapott szívek átlaga alapján léphet a megmérettetés következő fordulójába, ahol az ország közönségkedvencei versenyeznek majd a döntőbe jutásért.

Nagyon fontos tudni, hogy saját portfólióval is lehet jelentkezni, akinek tehát van már magáról az elmúlt évben készült nívós képsorozata, az azzal is nevezhet, de természetesen kérhető ingyenes portfóliófotózás is, ahol profi stáb fodrásszal és sminkessel kiegészülve várja a szépségeket.

A fotózások jó hangulatban zajlanak, s nem győzzük hangsúlyozni, még lehet jelentkezni! Nincs mitől tartani, hiszen egy életre szóló élményben lesz része annak, aki elindul a versenyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!