Tehetségkutató

2024.04.27. 19:47

Gáspár Lacitól kicsit tart egyik X-Faktoros mentortársa

Tóth Andi szerint Lacival egymás ellentétei, ettől függetlenül nagyon bízik abban, hogy jól fognak majd együttműködni a tehetségkutatóban.

Nool.hu

Mint arról már korábban beszámoltunk, az idei X-Faktor mentorcsapatát Gáspár Laci, Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi alkotja majd. A legújabb ítész izgatott a lehetőség miatt, de az RTL Reggeliben azt is elmondta, hihetetlen a tudat, hogy tíz éve már annak, hogy ő nyerte meg a tehetségkutatót.

A műsorvezetők egyebek mellett arról kérdezték, hogyan készül zsűritagként a műsorra, s mint fogalmazott: jól ismeri már magát annyira, hogy tudja, egy szigorúbb karakter lesz.

– Nem azt mondom, hogy ilyen gonosz, hanem én olyan vagyok, hogy van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról, zenéről van szó, következetes vagyok – fogalmazott.

Laci nyilván egy poéngyár. Talán vele lesz egy kicsit nehezebb, de hát szerintem ezt ő is tudja, ha jól hallottam, ő is elmondta, hogy rólam gondolja azt, hogy nagyon ellentétek vagyunk

 – magyarázta az énekesnő. 

Ettől függetlenül lehetségesnek tartja, hogy jól fognak majd együttműködni, ugyanakkor szerinte lesznek majd összetűzéseik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!