Bulvár-celeb

2024.04.24. 06:30

Megszólalt a sokkoló kutyatámadás után a TV2 sztárja

Papp Gabi, a Next Top Model Hungary versenyzője a TV2 műsorában őszintén beszélt traumatikus napjáról.

MW

Fotó: Instagram / nexttopmodelhungary

Egyre nagyobb a verseny a Next Top Model Hungary versenyzői között.

A lányok hétről hétre nehezebb feladatokat kapnak, amelyek testileg és lelkileg is megviselik őket. Fotózták már őket úgy, hogy azokat a bántó szavakat írták rájuk, amelyeket életükben kaptak. 

Megszólalt a sokkoló kutyatámadás után a TV2 sztárja

Néhány héttel ezelőtt a hideg vízben kellett helytállniuk egy páros fotózáson, a múlt vasárnapi adásban pedig állatokkal együtt álltak a kamera elé. Először egzotikus állatokkal készültek képek, majd a kifutón kutyákkal kellett felvonulniuk.

Amikor Papp Gabinak csótányokat tettek az arcára, annak ellenére, hogy betegesen fél tőlük, profin viselte a különleges feladatot.

Akkor is modellhez méltóan viselkedett, amikor kutyával kellett felvonulnia, pedig a négylábúakhoz kötődik egy traumatikus élménye is. 

A gyönyörű manöken ugyanis egy brutális kutyatámadásban veszítette el az egyik fülét, a baleset nyomát pedig élete végéig viselni fogja. 

Mint a műsorban mondta, néhány hónapja vettek egy kutyát, így próbálja legyőzni félelmét, de a catwalkon is betartott néhány szabályt, hogy ne legyen baj.

Tudom, hogy nem fogok hirtelen mozdulatot tenni, nem guggolok le, nem hajolok bele egy idegen kutyának az arcába, tehát tanultam a saját hibámból – mondta a TV2 sztárja a műsorban a Tények cikke szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában