Labdarúgás

2024.05.13. 15:51

Építők KC előnyről döntetlen Forgácson, míg a Bánk kiütötte a hiányos Vadkertet

Folytatódott hétvégén a vármegyei I. osztály rájátszása, amely alkalmával az élmezőny összecsapásain az Építők KC a Karancslapujtőt fogadta, míg a Bánk az Érsekvadkerttel nézett farkasszemet.

Langa Attila

A rájátszás harmadik fordulóját rendezték meg hétvégén a vármegyei első osztályban, amely alkalmával az Építők KC az éllovas Karancslapujtőt fogadta. A korábban közölt beharangozónkban eltaláltuk a salgótarjáni rangadó végeredményét, míg több összecsapás győztesét is sikerült megjósolnunk.

Az Építők KC (kék mezben) játékosai két gólos előnnyel vonulhattak a szünetre, de a Karancslapujtő kiegyenlített a második játékrészben
Az Építők KC (kék mezben) játékosai két gólos előnnyel vonulhattak a szünetre, de a Karancslapujtő kiegyenlített a második játékrészben
Fotó: Vendel Lajos / Forrás:  Nool.hu

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1-4. helyért, 3. forduló:
Építők KC – Silver Tüzép Karancslapujtő 2–2 (2–0)
Salgótarján, 180 néző. Vezette: Varga F. (Dobsonyi L., Szász K.)
Építők: Kaszás – Szabó, Ökrös, Tőzsér, Jakab, Csatlós D., Gyetvai, Földi, Domán, Budveszel Benett (Német, 93.), Budveszel Benjámin. Játékos-edző: Csatlós Tamás.
Karancslapujtő: Vida – Sándor, Híves (Putnoki, 81.), Jeney, Szeles, Tóth O., Sulcz, Bonivárt, Horváth, Kecskés, Pál. Edző: Szabó Gábor.
Gl.: Szeles (33. öngól), Domán (36.), ill. Sándor (48.), Tóth O. (54.). Sárga lap: Gyetvai, Jakab, Csatlós D., Budveszel Benett, ill. Pál, Híves, Tóth O.
Csatlós Tamás: – Gratulálok mindkét csapatnak, mert egy kifejezetten jó iramú, közönségszórakoztató meccset játszottak. Hétről hétre élvezzük az ilyen mérkőzéseket, és a rájátszás felénél még veretlenek vagyunk, amit szeretnénk minél tovább megtartani. További sok sikert a Karancslapujtőnek!
Szabó Gábor: – Ismét két ellentétes félidőt játszottunk. Két gólos hátrányból jöttünk vissza, ami a csapat mentális erejét mutatja, hiszen ha szép játék nem is volt, végig nagy küzdelem dominált. Az Építőknek további sok sikert kívánok!

Bánk DA – Érsekvadkerti SE 10–0 (5–0)
Érsekvadkert, 80 néző. Vezette: Ordasi I. (Istvanovszki A., Bangó R.)
Bánk: Borsi – Kovács (Nagy, 63.), Török, Kozma (Bravo, 78.), Hajdu, Sándor, Frey, Haronisz (Rieger, 70.), Járvás (Gyebnár, 63.), Szentpéteri (Királyházi, 78.), Kiss. Edző: Kárpáti Zoltán.
Érsekvadkert: Flamich – Bogdán, Szabó, Juhász, Vasilijevic, Lanczkor, Tóth, Márkus, Orovecz, Lukáts. Edző: Nyikos József.
Gl.: Kiss (20., 41., 76., 83.), Kozma (16., 70.), Török (18.), Szentpéteri (39.), Haronisz (50.), Frey (90.). Sárga lap: Frey, ill. Márkus, Lanczkor.
Kárpáti Zoltán: – A mai mérkőzésre a vadkerti csapat tíz emberrel állt ki, ilyen esetben az a tisztességes velük szemben, ha a legjobb tudásunk szerint játszunk, és a lehető legtöbb gólt szerezzük ellenük. Ezt maximálisan megvalósították a srácok, ezért gratulálok nekik! A vadkerti játékosok előtt pedig le a kalappal, becsülettel végigküzdötték emberhátrányban is a kilencven percet.
Nyikos József: – Sajnos betegségek és eltiltások miatt nem tudtunk még teljes létszámban sem kiállni az összecsapásra, amelynek meg is lett az eredménye. A játékosaim mindent megpróbáltak, előttük le a kalappal. A Bánknak gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik!

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5-8. helyért, 3. forduló:
Héhalom SE – Unicum FC Mohora 0–5 (0–1)
Héhalom, 70 néző. Vezette: Derda J. (Kocsis J., Lucián J.)
Héhalom: Farkas – Kolarovszki, Abért, Matusik, Fodor, Gyuriska, Nagy (Lakatos, 73.), Hajdu (Molnár, 76.), Nguyen, Vasas, Tancsik. Megbízott-edző: Farkas Ferenc.
Mohora: Földi – Bartal (Kotasz, 58.), Káposzta, Lavkó (Rados, 46.), Hugyecz (Klinger (46.), Széles G., Strihó, Pistyúr D., Széles B., Vandornyik, Szita. Edző: Baranyi Tibor.
Gl.: Szita (25., 58., 70., 83.), Széles G. (80.). Sárga lap: Kolarovszki, Hajdu, ill. Lavkó, Káposzta. 
Farkas Ferenc: – Nem várt, fegyelmezetlen játékunknak meg lett az eredménye. A Mohora csapata ilyen arányban is megérdemelten nyert, amihez gratulálok nekik.
Baranyi Tibor: –Osztályon felüli játékvezetés mellett, még ilyen arányban is teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert a Héhalom csapatának!

Szendehely FC – Pásztói SK 3–0 (1–0)
Szendehely, 60 néző. Vezette: Boda V. (Urbán V., Szemesi Zs.)
Szendehely: Boda – Németh D., Németh Á., Kovács, Balogh (Veisz, 90.), Wiedermann, Magos (Németh Á., 71.), Maczkó, Matolcsi, Pápai, Kaszás (Hriagyel, 87.). Edző: Schwarcz Zoltán.
Pásztó: Hepp – Kotasz, Lipták, Dinka, Tari, Hegedűs (Molnár B., 82.), Kelemen, Kurcsik, Szőllősi, Percze (Hranek, 64.), Ocsovszki (Csépe I., 55.). Játékos-edző: Csépe István.
Gl.: Németh Á. (28.), Kaszás (54.), Kovács (57.). Sárga lap: Lipták.
Csépe István: – Egy változatos meccsen nyert a hazai csapat. Az első félidőben végig magabiztosan játszottunk, szép támadásainak voltak, de sajnos csak kapufáig jutottunk. Ahogy lenni szokott, a kihagyott helyzetek után számomra elég „érdekes” góllal szerzett vezetést a Szendehely. A második félidőben kockáztattunk, de egyből kihasználta az ellenfél. Ö perc alatt még két gólt kapva már csak a tisztes helytállás maradt számunkra. Gratulálok a csapatnak az első félidei jó játékhoz, hiszen ott mindenki tette a dolgát. További sok sikert a Szendehelynek!

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 9-12. helyért, 3. forduló:
Berkenye SE – Bátonyterenyei TC 1–3 (0–2)
Berkenye, 70 néző. Vezette: Molnár L. (Pál A., Horváth S.)
Berkenye: Maruszki – Gyenes, Keresztes, Rottek, Földvári, Selmeci T., Rusvay, Illés (Selmeci Á., 57.), Less, Fábri, Greff (Schlenk, 88.). Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Bátonyterenye: Zsignár – Lenkei (Varga, 83.), Almási, Pál-Balázs (Lászlók, 46.), Berki, Zsákai, Kiss, Kovács (Lőrincz, 73.), Zámbó (Kanalas, 62.), Sasvári, Myszor. Edző: Forgó Péter.
Gl.: Rottek (55.), ill. Lenkei (4.), Almási (10.), Myszor (48.). Sárga lap: Rottek, Földvári, ill. Berki, Zámbó.
Rusvay Gergely: – Az első tíz percet átaludtuk és az ellenfél két gólos előnyt szerzett, ami után már csak futottunk az eredmény után. Hiába támadtuk végig a meccset, a helyzetek mind kimaradtak és a kontrákból veszélyes volt a Bátonyterenye. Ez ma sajnos egy ilyen meccs volt. Gratulalunk az ellenfélnek!
Forgó Péter: – Összességében megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Szécsény VSE – Diósjenő SE 2–3 (0–3)
Szécsény, 60 néző. Vezette: Kis Zs. (Pálinkás S., Kis G.)
Szécsény: Csampa – Komár, Molnár, Holman, Kántor, Juhász, Rácz, Szmolnik (Máté D., 46.), Lőrik (Szokács, 56.), Kovács, Oláh (Máté G., 69.). Edző: Tőzsér Zsolt.
Diósjenő: Tóth – Haljárszki, Makkai (Bőgér, 69.), Pikács (Sebők, 81.), Pálinkás, Varga, N., Varga M., Balga, Pincze, Lami, Monostori. Játékos-edző: Bőgér Dávid.
Gl.: Oláh (56.), Máté D. (74.), ill. Lami (18.), Monostori (34.), Pikács (45.). Sárga lap: Varga N., Pálinkás.
Tőzsér Zsolt: – Két ellentétes félidő volt. Sajnos három gól előnyt adtunk ellenfelünknek, de a második félidő alapján a döntetlent megérdemeltük volna.
Bőgér Dávid: – Az első félidőben simán vezettünk, aztán nehézzé tettük magunknak a második játékrészt. Nagyot küzdött a szécsényi csapat, ezért nagy gratuláció nekik, sokszor Roli védései kellettek és a szerencse is mellénk állt. További sok sikert kívánunk a hazai csapatnak. Köszönjük a meccs utáni vendéglátást!

Rájátszás az 1-4. helyért
Rájátszás az 1-4. helyért 
Fotó: NMH / Forrás:  Nool
Rájátszás az 5-8. helyért
Rájátszás az 5-8. helyért 
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

Rájátszás a 9-12. helyért
Rájátszás a 9-12. helyért 
Fotó: NMH / Forrás:  Nool.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában