Városi konzultáció

2024.05.04. 15:24

Konzultáció: több mint 2400 kérdőívet töltöttek ki a salgótarjániak

A Fidesz Salgótarjáni Szervezete, a Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Szervezete és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület városi konzultációt hirdetett. Több mint 2400 ívet töltöttek ki a salgótarjániak.

Nool.hu

Kreicsi Bálint polgármesterjelölt fontos tartja a lakosság kéréseit

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Kreicsi Bálint, a Hajrá, Salgótarján! Egyesület és a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Facebook-oldalán egy videós posztban összegezte a Salgótarjáni Konzultáció eredményeit, tapasztalatait.  – A konzultációs íveket feldolgoztuk, mintegy 2480 ív érkezett be hozzánk. Olyan tudás birtokába kerültünk, amit maguk a salgótarjániak fogalmaztak felénk – mondta Kreicsi Bálint.

Hozzátette, hogy a válaszadók többsége szeretné a Tóstrand komplex fejlesztését, a barnamezős területek beszüntetését, a nem működő gyárak területének rendbetételét, a közbiztonság és a közrend erősítését, valamint a további munkahelyek és a versenyképes fizetés megteremtését. Kreicsi Bálint hangsúlyozta, hogy ezeket a kívánalmakat mindenképpen figyelembe fogják venni, és a programjuk alapvető és fontos része lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában