tragédia

2021.08.16. 13:11

Nógrád megyei áldozata is van az M7-esen történt halálos buszbalesetnek

Egy 46 éves balassagyarmati nő is elhunyt az elmúlt évek legsúlyosabb magyarországi autóbuszbalesetében.

Nool

MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál a vasárnap hajnalban történt buszbalesetben.

A gyarmatihirek.hu információi szerint balassagyarmati áldozata is van a súlyos balesetnek. A 46 éves nő a helyi Polgármesteri Hivatal Gyámhivatalának munkatársaként dolgozott.

A városi hírportálon ezekkel a sorokkal emlékeztek meg az áldozatról:

„Az itt töltött 13 év során többszáz rászoruló családon és gyermeken segített áldozatos és lelkiismeretes munkájával. A Szécsényi Munkaügyi Központban a Kormány felzárkóztatási programjában dolgozott évekig, majd a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Nógrád megyei vezetőjeként, a megváltozott munkaképességű személyek segítésében ténykedett az utóbbi években. Öntudatos és elkötelezett köztisztviselőként mindig a rászoruló, elesett embertársai támogatásáért dolgozott nagy szakértelemmel. Nyugodjon békében, emlékét megőrizzük.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!