Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Váriné Kökény Nikolett
24, Salgótarján

– Jelenleg az egyik salgótarjáni pizzériában dolgozom szakácsként, mellette pedig péknek tanulok. Szabadidőm legtöbb részét a 4 éves kisfiammal próbálom tölteni, akit mindennél jobban szeretek. Hobbim a főzés, illetve a tánc. A Tündérszépek versenyre azért jelentkeztem, hogy kipróbálhassam magam, tapasztalatokat szerezzek, valamint minél több felejthetetlen élménnyel gazdagodjak. Fiatalkori álmom egyike volt, hogy modell lehessek.

A 172 centis Nikolett csillagjegye nyilas. Kedvenc étele görög saláta, kedvenc itala a 7Up. Kedvenc zenéje Mark Ronson: Uptown Funk, kedvenc parfümje a Katy Perry Mad Love.

6.47pont

További résztvevők