Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Váradi Eszter
21, Sarud

– Érettségivel rendelkezem, de elkezdtem a családsegítő szakmát is. Jelenleg nem dolgozom, korábban azonban elég változatos munkakörben tevékenykedtem. Azért jelentkeztem a megmérettetésre, mert érdekel, hogy milyen egy szépségverseny hangulata. Imádok olvasni. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy öt év alatt több mint kétezer könyvet sikerült elolvasnom. Szeretek segíteni másokon, nagyon empatikus vagyok. Kedvelem az animét is és imádok táncolni. 

Eszter kedvenc itala a Red Label whiskey, étele a töltött káposzta, a parfümök közül a Versace – Bright Crystalra esküszik, kedvenc zenéje pedig Robin Shulztól a Sugar. Magassága 157 cm és a Nyilas jegyében született.

Ez a lány nem vesz részt a nógrádi fordulóban!

További résztvevők