Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 szépségversenyünk országos közönségszavazása, melybe az ország hét régiójából azok a lányok jutottak be, akiket saját régiójukban az olvasók a legszebbnek tartottak. November 25. hétfő éjfélig ismét rajtuk – mármint az olvasókon – a sor, hogy a hölgyeknek szíveket osztva eldöntsék, ki lesz az, aki csatlakozik a Tündérszépek 2020 szakmai zsűri által már kiválasztott országos mezőnyéhez. A legmagasabb értékelést kapó hölgy ugyanúgy részt vesz a felkészítő táborban, valamint az országos döntőben, mint a szakmai zsűri által már korábban kiválasztott szépségek – és ugyanúgy megilleti őt a számos értékes nyeremény lehetősége.
Váczi Virág
16, Békés

A 16 éves sakadi Váczi Virág jelenleg Gyulán tanul. – A Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumba járok emelt testnevelés szakra. Hobbim a sportolás és a sminkelés – árulta el Virág, aki rutinosan mozgott a kamera előtt, hiszen korábban már fotózták.

 

Virág 175 cm magas és a Rák jegyében született. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a mojito. A legszívesebben Shawn Mendes, Camila Cabello Senorita című számát hallgatja, kedvenc parfümje Rihanna Riri illata.

6.9pont

További résztvevők