Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek 2020 döntőjének közönségszavazása. Az értékeléseket elrejtettük, a végső eredmény, vagyis az, hogy ki lett a közönség kedvence, január 27-én, szépségversenyünk záró gáláján derül ki. Ahogyan az is, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe, és kik lesznek az udvarhölgyei.
A délután 3-kor kezdődő eseményről folyamatosan tudósítunk, szöveges, képes beszámolókkal, videós bejelentkezésekkel. Tartsanak velünk!
Soltész Rita Dorina
21, Borsod-Abaúj-Zemplén

Soltész Rita Dorina 21 éves encsi lány. Nyíregyházán tanul sport- és rekreációszervezés szakon, most másodéves, de szeretné majd folytatni mesterképzésen, később pedig ezzel foglalkozni. Mindig vonzotta a szépségversenyek világa, kislány kora óta figyelemmel kísérte a versenyeket és a nyerteseket, ezért is jelentkezett a Tündérszépekre. Szerette volna magát kipróbálni, a családja javasolta neki, hogy jelentkezzen. Rita 172 centi magas, ikrek a horoszkópja, legszívesebben Police parfümöt fúj magára. Kedvenc étele a gyros, itala pedig a zöld tea. Szereti a pop zenét, azokat, amiket a rádiók játszanak, de a kedvencei Lana Del Rey és Essem.

További résztvevők