Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Sirkó Rebeka
17, Karancslapujtő

– Jelenleg a salgótarjáni Stromfeld Aurél középiskolába járok, ahol építészetet tanulok, ebben a tanévben fogok érettségizni. Azt követően pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán szeretném folytatni tanulmányaimat. A Tündérszépek versenyre a szüleim, illetve a barátaim biztatására, bátorítására jelentkeztem. Szabadidőben szívesen veszek részt különféle rendezvények lebonyolításában, továbbá nagyon szeretek vezetni, utazni, olvasni, táncolni, illetve zenét hallgatni is.

A 160 centis Rebeka csillagjegye bak. Kedvenc étele a grillezett camembert, kedvenc itala az epres cappy. Kedvenc zenéje a pop, kedvenc parfümje a Far Away Rebel.

6.32pont

További résztvevők