Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Sidelszki Réka
18, Mátraterenye

– Idén érettségiztem a salgótarjáni Bolyai János Gimnáziumban, jelenleg pedig a Milton Friedman Egyetem politológia szakos hallgatója vagyok. Szabadidőm jelentős részét próbálom a kiskutyámmal, Artúrral tölteni, akit nagyon szeretek. Emellett azonban szívesen futok, görkorcsolyázok, továbbá Forma-1-et nézek, amelyben mindig a kedvenc versenyzőmnek, Max Verstappennek szurkolok. A Tündérszépek versenyre a párom támogatásának köszönhetően azért jelentkeztem, hogy ilyen téren is kipróbáljam magam. 

A 163 centis Réka csillagjegye oroszlán. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala az ásványvíz. Kedvenc zenéje Billie Eilish: You Should see me in a crown, kedvenc parfümje a Women’Secret Gold Seduction.

6.43pont

További résztvevők