Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Pusomai Jennifer
25, Eger

– Immáron ötödik éve a vendéglátásban dolgozom, viszont öt hónapja pizza-szakácsként is tevékenykedem. Tudni kell rólam, hogy van két kislányom is: a nagyobbik hat esztendős, a kisebbik négy. 2012-ben az Eger Arca-versenyen egészen az elődöntőig jutottam, míg egy évvel később a Strand Szépe-versenyen különdíjban részesültem.

Jennifer kedvenc itala a cappy, étele a brassói, a parfümök közül az Olympiára esküszik és legszívesebben Maluma zenéit hallgatja. Magassága 168 cm és a Bika jegyében született.

Ez a lány nem vesz részt a nógrádi fordulóban!

További résztvevők