Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Petrovics Roxána
23, Varsány

A 168 centis Roxána csillagjegye rák. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a Coca-Cola. Kedvenc zenéje Frank Sinatra: Fly Me To The Moon, kedvenc parfümje a giorgio Armani Si.

– Gyógypedagógiai asszisztens végzettséggel rendelkezem, azonban jelenleg az alsópetényi Prónay-kastélyban dolgozom, mint rendezvényszervező asszisztens. A közelmúltban elkezdtem egy szépségtanácsadó tanfolyamot, ugyanis mindig is foglalkoztatott ez a téma. A Tündérszépek versenyre azért jelentkeztem, mert szeretem a kihívásokat. Szabadidőmben sütök, főzök, szívesen vezetek, verseket olvasok, színházba járok, gondoskodom a törpenyulamról, továbbá a lehető legtöbb időt próbálom a családommal tölteni.

4.8pont

További résztvevők