Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Pásztor Bianka
23, Rimóc

– Rimócon élek, ahol a két éves kislányomat is nevelem, aki mindennél fontosabb számomra. A szakmám falusi vendéglátó, jelenleg pedig esti tagozaton készülök az érettségire. Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét, illetve nézek filmeket. Régebben sportoltam is, a kézilabda és a foci volt az, ami közel állt hozzám, és ez a mai napig sem változott, csak már az időm nem engedi, hogy hódoljak ezen hobbijaimnak. A Tündérszépek versenyre azért jelentkeztem, mert szeretném kipróbálni magam egy ilyen jellegű megmérettetésen is.

A 165 centis Bianka csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a Fanta. Kedvenc zenéje Ava Max: Sweet but Psycho, kedvenc parfümje a Police.

4.67pont

További résztvevők