Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Ozsvárt Viktória
18, Bátonyterenye

– Jelenleg Bátonyterenyén élek a szüleimmel és a két testvéremmel együtt. A salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari szakközépiskola vendéglátásszervező szakos tanulója vagyok, jövőre érettségizem. Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét, de sportolni is nagyon szeretek, továbbá a fotózkodás is a hobbijaim közé tartozik. A Tündérszépek országos szépségversenyre a szüleim tanácsára, illetve biztatására jelentkeztem.

A 164 centis Viktória csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a Hawaii csirkemell rizzsel, kedvenc itala a multivitamin. Kedvenc zenéje Shawn Mendes, Camila Cabello: Senorita, kedvenc parfümje a Tom Tailor College Sport Woman.

6.87pont

További résztvevők