Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Oláh Ágnes
18, Karancsság

– Jelenleg az egyik budapesti gimnázium levelező tagozatán készülök az érettségire. Sokszínű személyiségnek tartom magam, mindig szeretek új dolgokat kipróbálni. Gyermekkori álmom volt, hogy egyszer szépségkirálynő legyek. Az ehhez vezető első lépést akkor tettem meg, amikor is jelentkeztem a Tündérszépek előző szériájára. Annak köszönhetően sok új élménnyel, illetve rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, ezért döntöttem úgy, hogy ismét jelentkezem. Az első széria óta már több ehhez hasonló versenyen is megmérettettem magam. 

A 166 centis Ágnes csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a rántott csirkemell, kedvenc itala a Topjoy. Kedvenc zenéje Rihanna: Te Amo, kedvenc parfümje a Michael Kors Sexy Amber.

5.48pont

További résztvevők