Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Nagy Matilda
18, Karancsság

– Jelenleg a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari szakközépiskola vendéglátásszervező szakos, végzős tanulója vagyok. Mindennapjaim jelentős részét az érettségire való felkészülés határozza meg. Szabadidőmben szívesen táncolok, festek, amelyekhez remekül párosul a zene, továbbá a hobbijaim közé tartozik még a kézilabda is. A Tündérszépek versenyre a barátnőm tanácsára jelentkeztem, aki velem együtt szintén megméretteti magát.

A 170 centis Matilda csillagjegye bak. Kedvenc étele a csirke brassói, kedvenc itala a Barackos Cappy. Kedvenc zenéje Rihanna: Where have you been, kedvenc parfümje a Revlon Charlie Gold.

5.53pont

További résztvevők