Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Mlinarik Diána
22, Etes

– Két éve dolgozom rendőrként, jelenleg a Belügyminisztériumban tevékenykedem. Már kiskoromban részt vettem egy szépségversenyen a Balatonnál, ahonnan elhoztam a koronát. Ezért gondoltam, hogy a Tündérszépek versenyen, immár felnőttként is megmérettetem magam. Imádom az autókat, ezáltal vezetni is szeretek. Nagy vágyaim között szerepel, hogy akár néhány pillanatra is, de autóversenyző lehessek. A családom és a barátaim többek között ezért is fiús jellemnek tartanak, azonban most szeretném megmutatni nőies vonásaimat. A csillagjegyemre jellemző jó és rossz tulajdonságok egyaránt megtalálhatók bennem.

A 165 centis Diána csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a Mirinda. Kedvenc zenéje Gotye: Somebody That I Used To Know, kedvenc parfümje a Bruno Banani Woman Intense.

6.45pont

További résztvevők