Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte több mint 700 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Őket három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki. Olvasóinknak most is nagy szerep jut: ők döntik el január 23. éjfélig leadható értékeléseikkel, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellness hétvégével és egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.
Várjuk tehát az értékeléseket! Ehhez az eddig megszokott módon Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.)
A közönség kedvencét a szakmai zsűri választottjaival együtt január 27-én, a Tündérszépek 2020 szépségverseny döntő gáláján nevezzük meg.
További részletek a Tündérszépek 2020 ide kattintva olvasható versenyszabályzatában.
Méhész Bernadett
23, Komárom-Esztergom

Sziasztok! Kisgyermeknevelőként dolgozom, szabadidőmben műkörmözéssel foglalkozom. Az első Tündérszépek verseny inspirált arra, hogy jelentkezzek. Nagyon szépnek tartom Komárom-Esztergom megyét, és szeretek itt élni, így ha méltónak tartotok arra, hogy képviseljem a megyét, akkor szavazzatok rám. Köszönöm!

 

A 169 centiméter magas Bernadett az Ikrek jegyében született. Kedvenc étele a csirkemell salátával, itala a zöld te. Zenében Shawn Mendes – Camila Cabello dala, a Señorita a kedvence, parfümben pedig a Zara Orchid.

6.34pont

További résztvevők