Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Kovács Gréta Eszter
29, Gyöngyös

– 2019-ben végeztem az ELTE-TÓK tanító-szakán, nappali tagozaton, testnevelés-műveltség területen. Középszinten tudok angolul és németül. Alapszinten pedig beszélem a japán nyelvet, fél évet éltem is Tokióban. Jelenleg Londonban élek, nagyon szeretek utazni, különböző kultúrákat megismerni. 12 évig táncoltam klasszikus és jazz balettet, valamint modern táncot is. Legnagyobb hobbim az olvasás. Azért jelentkeztem a versenyre, mert úgy érzem, rendelkezem a megfelelő külső és belső adottságokkal a királynői-cím elnyeréséhez. 

Gréta kedvenc itala a víz és a smoothie, étele a rakott zöldségek és a főzelékek, a parfümök közül az Ariana Grande – Thank U Nextre és a Chanelre esküszik és legszívesebben a 80-as évek zenéit hallgatja, de kedveli a japán és a dél-koreai popzenét is. Magassága 169 cm és a Vízöntő jegyében született.

Ez a lány nem vesz részt a nógrádi fordulóban!

További résztvevők