Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Juhász Fatime
24, Szűcsi

– A gyöngyösi Ferences Rendi Autista Segítő Központ általános iskolájában dolgozom már három éve. Emellett angol cocker spániel kutyák tenyésztésével foglalkozom, ami szinte az életem. A hétvégéim kutyakiállítással és sportversenyekkel telnek. Az életem másik részét ugyanis a sport tölti ki. Amennyit a szabadidőm engedi, annyit edzek. Nagyon szeretem magam megmérettetni, ezért jelentkeztem a versenyre. 

Fatime kedvenc itala a kivis apenta és a vitaminos víz, étele a tejmentes palacsinta, kedvenc parfümjét nem nevezné meg, és legszívesebben disco-zenét hallgat. Magassága 166 cm és a Halak jegyében született.

5.13pont

További résztvevők