Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Holló Bettina
29, Jászapáti

A nevem Holló Bettina, 29 éves vagyok és Jászapátin élek. Azt kell tudni rólam, hogy egy végtelenül pozitív, vidám és talpraesett nő vagyok. Szabadidőmet szeretem a kedvesemmel és a családommal tölteni, szeretek sportolni, azon belül is a konditermi edzést részesítem előnyben. Újdonság az életemben a modellkedés, a különböző fotózásokon való részvétel. Az elmúlt két évben is részt vettem a Tündérszépek szépségversenyen, tavaly sikerült is bezsebelnem a megyei közönségdíjat. Elhatároztam, hogy ebben az évben is benevezek, de most célom egy előkelőbb hely megszerzése.

Bettina 165 centiméter magas, csillagjegye halak. Kedvenc étele a rántott szelet rizzsel, kedvenc itala a Varga Pincészet Zweigelt – Cabernet Sauvignon bora. Kedvenc zenéje Zséda és Kökény Attila közös dala, a Helló, kedvenc illata pedig a Lancome La vie est belle.

Ez a lány nem vesz részt a nógrádi fordulóban!

További résztvevők